KBO Heesch viert Kerst

HEESCH - Dit jaar was de belangstelling voor de kerstbijeenkomst groot. In een bomvolle Grote Zaal zaten ruim 300 leden bijeen in een sfeer van verwachting: wat zal het kerstprogramma ons brengen?

De leden konden in een prachtig aangeklede zaal volop genieten van een gevarieerd programma. Het Maasland Senioren Orkest o.l.v. Peter van Helvoort voerde enkele muziekstukken; ook ons eigen koor Con Amore o.l.v. Tom Overtoom en met keyboard begeleiding van Oenke de Boer bracht enkele mooie nummers en de geweldige zanggroep Haert sloot dit muzikale programma af.

In de pauze werd een verloting gehouden met mooie prijzen. De verloting was georganiseerd door Mariet Jaspers, Wil Lieffers en Francois SansGene. Zij hadden ook voor de prijzen gezorgd dankzij de gulle medewerking van Heesche bedrijven. Helemaal verrassend was dat de trekking van de loten door de kerstman werd verricht.

De Hisse middenstand was spontaan en gul in het geven van soms zeer fraaie kado’s. Daarom bedankt Ceelen kantoorboekhandel, Bon Fromage kaasspecialist, Slagerij Poulier Riny van Esch, lijterij Mitra  ’t Heuveltje, DressUp in Style  Fashion, Lederzaak Verhagen, Depot, Zuidnederlandse Verlichtings Industrie en glasdesign, D F M   bloemen en planten, De Rank bloemen en woondecoraties, Tuincentrum Meijs, Ari- Jenne  bloem en planten

Onder het genot van koffie met krentemik en andere drankjes hebben we een mooie en fijne middag mogen beleven met een prima stemming zo vlak voor de Kerstdagen en de goede voornemens voor 2017. Het was een geslaagd evenement.

We hebben enkele prijzen overgehouden waarschijnlijk van ‘dove’ bezoekers of mensen die vroegtijdig de zaal hebben verlaten.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl