Kerstviering KBO Heeswijk

HEESWIJK-DINTER - Op vrijdag 23 december hield KBO Heeswijk haar jaarlijkse Kerstviering. Evenals voorgaande  jaren was de belangstelling weer groot. Het Bernhezer Senioren Orkest (BSO) onder leiding van dirigent Leo Boeijen luisterde deze middag muzikaal op. Met de hulp van alle bestuursleden en een aantal vrijwilligers werd van het KBO-honk een feestelijke ruimte gemaakt. Hier werd de leden een kop koffie of thee met een Kerstkrans aangeboden.

De aula van Bernrode  was  het decor voor het optreden van het BSO. Tegen de klok van twee zoekt iedereen een plaats in de aula. 
Voorzitter  Cor Verberk verwelkomt het orkest en het de  aanwezige leden. Vervolgens kondigt hij het orkest aan en doet hij zijn Kersttoespraak. Naast het podium staat een Kerstwensboom met wensbriefjes die door de bestuursleden zullen worden voorgelezen.
In de pauze is er gelegenheid om iets te drinken en worden loten verkocht voor de Kerstloterij.  Na de pauze vertelt Ad van Schijndel een Kerstverhaal en hervat het orkest  haar optreden.      

Aan het einde van het programma  bedankt  de  voorzitter alle aanwezigen en in het bijzonder het BSO voor hun geweldige bijdrage.
Daarna is er nog voor iedereen koffie of thee en worsten- en krentenbrood. Ondertussen vindt ook de trekking van de Kerstloterij plaats. Na afloop sluiten Cor, het bestuur en alle vrijwilligers deze middag af met het fijne gevoel dat iedereen genoten heeft van deze Kerstviering. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl