Muzikale kerstmarkt door jeugd Muziekvereniging Servaes

HEESWIJK-DINTHER – De jeugd van Muziekvereniging Servaes organiseert op zaterdag 16 december in ‘De Muziekfabriek’ van 16:00 tot 19:00 uur een muzikale kerstmarkt. Het wordt een sfeervolle, gezellige, creatieve kerstmarkt voor jong en oud. Zo brengt Muziekvereniging Servaes iedereen in de stemming voor de feestdagen. 

De jeugd van Muziekvereniging Servaes bruist van de ideeën en steekt de handen graag uit de mouwen om activiteiten te organiseren. Na een succesvol herfstconcert vorig jaar, leek het de jeugd leuk om dit jaar een muzikale kerstmarkt te organiseren. En zo gezegd, zo gedaan; de eerste editie van de muzikale kerstmarkt is zaterdag 16 december een feit. Ga op de foto met de kerstman, neem deel aan onze muziekworkshop of kom knutselen in onze knutselhoek. 

Een muzikale kerstmarkt is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Onze jeugdige, muzikale talenten zullen daarom zorgen voor herkenbare kerstmuziek. Zo treden beide jeugdslagwerkgroepen op. Ook zijn er verschillende muziekgroepjes of muzikanten die alleen een liedje spelen. Daarnaast zal de Heeswijkse balletschool van Willeke komen dansen en komt zangeres Jip Cornellissen, die eerder al haar zangtalenten liet horen in samenwerking met het harmonieorkest, zingen. Typisch winterse versnaperingen maken de sfeer verder compleet.  

Iedereen is op 16 december vanaf 16:00 uur van harte welkom in ‘De Muziekfabriek’, het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Servaes, Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. De entree is gratis.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl