Zondagse Muziek met Friday en Friday Night at John’s.

NISTELRODE - Het aanbod tijdens de eerste Zondagse Muziek in het nieuwe jaar is weer zeer divers te noemen: een optreden van de rockband Friday Night at John’s en het Nisseroise meidenkoor Friday.

Friday bestaat uit 15 meiden in de leeftijd van 13 tot 19 jaar.  Ze zingen graag bekende nummers uit de top 40, films en musicals. Aangezien ze van een uitdaging houden, zijn de meeste nummers meerstemmig. Friday is altijd te porren voor een optreden en ze kunnen niet wachten om zich te presenteren  tijdens deze Zondagse Muziek.

Friday Night At John’s bestaat uit 5 vrienden uit Heeswijk-Dinther & Loosbroek. Ze spelen voornamelijk Rock covers en lekkere dansnummers. Het eerste optreden als band was op het feest van John, Brams vader, op een vrijdagavond,  vandaar de naam Friday Night At John’s. Het repertoire van de band bestaat uit covers van klassiekers zoals van Nirvana, The Police en The White Stripes maar ook nieuwere hits van bijvoorbeeld Arctic Monkeys en The Wombats. Bij de band draait alles om het plezier hebben met muziek en tussen de leden onderling en dat spat dan ook zeker van het podium af

Loop tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig bij CC Nesterlé binnen geniet van bijzondere LIVE muziek in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer.  Toegang is gratis!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl