Pinksterloop Nistelrode

NISTELRODE - Tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode vindt op zaterdag 19 mei de Pinksterloop plaats. De Pinksterloop wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss ’78 en maakt deel uit van het Maasland Run Classic circuit 2018. De loop is voor iedereen toegankelijk. Dus of je nu een geoefende sporter bent of niet, je kunt gewoon meedoen.

Volwassenen kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. Jeugdige hardlopers vanaf 13 jaar mogen meedoen aan de 5 kilometer. Speciaal voor de jongste hardlopers is er een jeugdloop: 1.100m voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar en 1.650m voor 10 tot en met 12 jarigen. Er wordt gezorgd voor iets te drinken, een appel, een leuke attentie en een mogelijkheid tot omkleden.

Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileumprijs. De 25e finishers op de 5 en de 10 kilometer ontvangen een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk. Het jubileum-shirt kan ook worden besteld. Dat kan bij elke MRC-wedstrijd of door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost €20,-.

De jeugdloop start om 18.15 uur. De 5 en de 10 km starten om 19.00 uur. Inschrijven voor de Pinksterloop kan vanaf 17.15 uur bij Van Tilburg Sport. De kosten voor deelname aan de 5 en de 10 kilometer bedragen €4,-. Deelname aan de jeugdloop kost €1,-. Meer informatie over de Pinksterloop en het Maasland Run Classic circuit 2018 is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl. Op die websites zijn ook alle uitslagen, foto’s en het tussenklassement te vinden.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl