Nistelrodese kampioenschappen jeu-de-boules op gras

NISTELRODE - Dit jaar vinden op zaterdag 25 augustus voor de 20e achtereenvolgende keer de jaarlijkse Nistelrodese Kampioenschappen Jeu-de-Boules plaats. Evenals voorgaande jaren worden deze georganiseerd door het Gilde St. Antonius Abt - St. Catharina met medewerking van de Jeu de Boulesclub Die Lé.

Wij nodigen graag iedereen die zin heeft in een gezellig potje jeu de boules uit om hier aan deel te nemen. Ook kinderen zijn welkom. Een team bestaat uit twee personen (doubletten), waarvan minimaal een personen uit Nistelrode komt of er woonachtig is.

De Nistelrodese Kampioenschappen Jeu-de-Boules vinden plaats: Op zaterdag 25 augustus op het gildeterrein De Gildenhof aan de Hoge Akkers Nistelrode. Aanvang 10.30 uur. Aanwezig uiterlijk 10.00 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf heden tot 10.00 uur op de wedstrijddag zelf. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €4,- per team en kan op de wedstrijddag worden voldaan. Heb je (nog) geen partner voor deelname dan kun je toch inschrijven. Wij zorgen dan voor een partner.

De opzet is hetzelfde als voorgaande jaren, waarbij alle teams vier wedstrijden spelen, twee voor en twee na de pauze. Alle wedstrijden worden op het gras gespeeld. Aan de hand van de uitslagen wordt het eindklassement opgemaakt.

Rond 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en kan hierna nog even gezellig nagebuurt worden. Bij slecht weer zal het toernooi in de jeu de bouleshal plaatsvinden en zal er indien nodig op tijd gespeeld worden.

Wij begroeten iedereen graag op zaterdag 25 augustus op het gildeterrein en hopen op een grote opkomst, zodat in een gezellige en sportieve sfeer om het Nistelrodese Kampioenschap Jeu-de- Boules 2018 kan worden gestreden. 

Voor nadere informatie en voor opgave kun je contact opnemen met:

  1. Gilde St. Antonius Abt - St. Catharina: Gerard den Brok, Pastoor J. Groenenstraat 14, g.denbrok@outlook.com
  2. Jeu de boulesclub Die Lé: Jos Bongers, W. van Houtstraat 35, josbongers@hotmail.com

Ps. Vanaf nu is het mogelijk om op donderdagmiddag (vanaf 13.30 uur) en/of - avond (vanaf 19.30 uur) op het gildeterrein te oefenen.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl