Tribute To Woodstock

LOOSBROEK - Een gloednieuw festival, maar wél een dat gebaseerd is op een halve eeuw geschiedenis. Op zaterdag 1 juni is het festivalterrein in Loosbroek-Bernheze (NB) het decor van Tribute to Woodstock, een eerbetoon aan het legendarische Woodstock-festival dat in de zomer van 1969 in Bethel nabij New York plaatsvond. 

Tijdens Tribute To Woodstock treden tributes op van onder andere Jimi Hendrix; Joe Cocker; Janis Joplin; Crosby, Stills, Nash & Young; The Who; Creedence Clearwater Revival en Santana. De laatste acts worden spoedig aangekondigd. 

Naast de line-up biedt dit outdoor evenement (met camping) ook een uitgebreid randprogramma met onder meer yoga-meditatie, bodypaint, cinema, een kunst expo, kampvuur op de camping en DJ’s die sixties muziek draaien. De bezoekers zullen in een uniek love & peace-gevoel worden ondergedompeld door flower power-decors; hippie merchandise; een shisha lounge; een sixties kapper die bloemen in haren vlecht en speciale food & drinks. Ook de luxueuze camping Bedheaven zal een unieke en relaxte ‘summer of love’-vibe krijgen. 

Voordelige Peace Pigeon (Vredesduif) Tickets à ƒ50,- (= €22,69) zijn nog te koop tot 22 februari. Vanaf die datum zijn de Regular Tickets (€29,50 per stuk) beschikbaar. 

Woodstock 1969
Deze zomer is het vijftig jaar geleden dat in Bethel nabij New York de oerknal van de meerdaagse outdoor festivals plaatsvond. Op 15, 16 en 17 augustus 1969 traden op het legendarische Woodstock gedurende ‘3 days of peace & music’ 32 acts op voor (naar schatting) 400.000 bezoekers. Dit historische evenement markeerde volgens het gezaghebbende Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone “een moment dat de geschiedenis van de rock & roll voorgoed veranderde”. 

Tribute to Woodstock
Tribute to Woodstock is een samenwerking tussen Paaspop Events, TIRR Music Agency en festivalorganisator Rien Somers (o.a. Alle Remmen Los Festival, FestyLand). ,,We zijn druk bezig om enkele bandleden die vijftig jaar geleden op Woodstock stonden, naar Loosbroek te halen”, laat Rien Somers weten. “Dat ziet er op dit moment goed uit. We kondigen binnenkort aan welke muzikale legendes we in juni mogen verwelkomen in Loosbroek.” 

Tickets
De Peace Pigeon (Vredesduif = Early Bird) Tickets zijn nog te koop tot en met 22 februari via https://tributetowoodstock.nl/tickets.

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief servicekosten

Peace Pigeon Tickets (tot en met 22 februari)

• Entree Ticket: ƒ50,- = €22,69
• Camping Ticket: €7,50
• Caravan/Camper Ticket: €10,- 

Regular Tickets (vanaf 23 februari)
• Entree Ticket: €29,50
• Groepskaart 10 stuks € 250,-
• Camping Ticket: €10,-
• Caravan/Camper Ticket: €12,50 

Alle info over de camping staat hier tributetowoodstock.nl/camping 

Website & Social Media

www.facebook.com/tributetowoodstock
www.tributetowoodstock.nl
www.instagram.com/tributetowoodstock 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl