Volop variatie in theateraanbod

NISTELRODE - Met Angela Groothuizen, Guido Weijers en Christel de Laat heeft CC Nesterlé voor het nieuwe theaterseizoen een programma met toppers. Op 14 september vindt de aftrap plaats met Angela Groothuizen. In haar voorstelling Lueke Binge pakt deze rasverteller je bij de kladden met een prachtverhaal en wondermooie liedjes die je in je kern raken.

De oud-profwielrenner Karsten Kroon geeft een kijkje in de ziel van een topsporter. In door ‘Door de Wind’ wordt men getrakteerd op een inspirerend verhaal, afgewisseld door een prachtige stem van Alice Rientjes.  

Cabaretpakket
Voor de liefhebbers van cabaret biedt CC Nesterlé het drie-in-één cabaretpakket:  Voor slechts €30,- volop variatie met Max van den Burg, Mouna Laroussi en Spruijt en Opperman. In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max het publiek alle hoeken van het cabaretpodium zien. “Een belofte is opgestaan” aldus de Volkskrant.

Alé – de mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal met identiteitscrisis. In de feel-good-folk voorstelling ‘De Reservebelgen’ gaan de multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen.

Masterclas geluk – Guido Weijers
Tijdens zijn theatercollege Guido ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Geen cabaret; wel de garantie dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen.

Voor de jeugd staat de interactieve voorstelling Lieve Lieven op het programma. Met speciale koptelefoons brengt Daan je naar een wereld die je niet voor mogelijk houdt.

Met optredens van Dreamfield en Blendt is ook dit seizoen het regionale muzikale talent goed vertegenwoordigd. 

Inmiddels is de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar via  www.nesterle.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl