Samen tennissen voor het goede doel

HEESCH - Dit jaar wordt bij Tennisvereniging De Broekhoek in Heesch op vrijdag 28 juni wederom het leukste damesdubbeltoernooi gehouden: het CliniClowns Eendagstennistoernooi. Naast een sportieve en gezellige dag heeft het toernooi nog een hele belangrijke doelstelling: geld inzamelen voor het goede doel. 

Toernooi met een missie
Natuurlijk staat tennis centraal. Maar in en rondom de feestelijk versierde kantine van T.V. De Broekhoek is het niet alleen voor de tennissers zelf, maar ook voor de supporters een feestje. Er zijn heerlijke broodjes, dorstlessende drankjes, er is zelfgemaakt gebak en er kunnen heel veel leuke potjes tennis gekeken worden. Als afsluiting van het toernooi vindt er een grote loterij plaats met heel veel mooie prijzen. En dat alles met 1 hoofdmissie: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. 

Stichting CliniClowns en …?
Voorgaande jaren hebben we al vele fantastische bijdrages kunnen schenken aan de CliniClowns. Dit dankzij alle sponsoren, de fanatieke deelnemers en de vrijwilligers die tijdens dit sportieve toernooi hun beste beentje voor hebben gezet. Dit jaar gaan we daar uiteraard ook weer voor. Maar dat niet alleen. Naast de CliniClowns willen we graag aan nog een lokaal goed doel een bijdrage schenken. Welke dat wordt? Dat is aan de deelnemers! Zij mogen tijdens het toernooi laten weten welk goed doel zij een warm hart toedragen. Aan het eind van de wedstrijddag zal bekend worden gemaakt welk doel ook een bijdrage ontvangt.

Doe mee!
Hopelijk mogen wij je verwelkomen tijdens het CliniClowns Eendagstennistoernooi op vrijdag 28 juni. Inschrijven kan tot en met 23 juni via www.toernooi.nl. Alle dames kunnen zich inschrijven, ook als je niet aangesloten bent bij een tennisvereniging. En heb je geen tennispartner? Geen nood, dan zoekt de organisatie er een voor je. 

Vragen? Mail naar cliniclowns@tvdebroekhoek.nl of bel/app met Ilse: 06-38895752

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl