24-uurs Solex Festival 2020: Sinter Kerst & Nieuw-tickets

HEESWIJK-DINTHER - De voorverkoop start namelijk op zaterdag 30 november al! Vanaf 12.00 uur kun je dan tickets met extreem voorverkoop voordeel scoren via www.24uurssolexrace.nl/tickets. Leuk om te krijgen, maar wat ons betreft minstens zo leuk om te geven. Zoek je nog een surprisekado voor die vriend(in) die altijd veel te lang twijfelt in het festivalseizoen? Laat hem/haar geen keuze!

Je kunt natuurlijk ook gewoon tickets voor jezelf scoren, ze kunnen maar vast binnen zijn! Zorg in dat geval dat je zaterdag 30 november om 12.00 uur klaarzit, er zijn namelijk slechts 1234 Sinter Kerst & Nieuw-tickets beschikbaar! De nieuwe Sinter Kerst & Nieuw-actie betekent het einde van de Vroege Kippen Voordeel-actie.

24-uurs Solexrace Festival 14.0
In 2020 staat alweer de 14e editie van ons mooie festival op de agenda en we zitten nog altijd vol goeie en wilde plannen. Onder het genot van het vloeibare goud wordt er de komende tijd flink gediscussieerd over de line-up (wordt weer dik!), een nieuw Solexparcours, nieuwe Brascross-klassen.. En alles wat erbij komt kijken. Heul spoedig meer info hierover!

24-uurs Solexrace Festival 2020
Volgend jaar zijn we terug op 28, 29 en 30 augustus. Bij zijn? Meld je aan op Facebook om op de hoogte te blijven van inschrijvingen, tickets, line-up en ander nieuws.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl