Ad en Rien Cuijpers clubkampioen Die Lé 2019

NISTELRODE - Op vrijdag 29 november vond voor de jeu de boulesclub Die Lé weer de jaarlijkse feestavond plaats met als vast onderdeel daarbij de prijsuitreiking van de zomercompetitie 2019. De broers Ad en Rien Cuijpers werden die avond als winnaar gehuldigd en daarmee clubkampioen 2019. Met ongeveer 60 aanwezigen werd het weer een gezellige avond. 

De kantine op de Gildenhof was feestelijk ingericht en om 20.00 uur stond de koffie met gebak klaar. Vanaf even voor achten druppelden de leden binnen en lieten zij zich de koffie met gebak goed smaken. Rond 20.30 uur heette voorzitter Jos Bongers iedereen van harte welkom en even na 21.00 uur nam Peter Ludwig, voorzitter van de wedstrijdcommissie, het woord voor de prijsuitreiking van de zomercompetitie 2019.

Aan de competitie werd in maart gestart met 34 teams, verdeeld over drie poules, maar haakten tussentijds om uiteenlopende redenen vier teams af en werd uiteindelijk met 30 teams tot eind september een volledige competitie gespeeld. Dit leverde een eindstand op, waarvan de nummers 1 en 2 uit elke poule op 1, 8 en 15 oktober in de finaleronde samen streden om het clubkampioenschap 2019.

Hier vielen vanwege ziekte en vakantie twee teams af en werd door de vier overgebleven teams in een halve competitie om de titel clubkampioen 2019 gestreden. De laatste wedstrijdronde moest zoals zo vaak de beslissing brengen. Het team Ad en Rien Cuijpers trok daarbij aan langste eind. Zij werden clubkampioen 2019.

De eindstand ziet er als volgt:

1e plaats  Sad en Rien Cuijpers
2e plaats Jos en Gerry Bongers
3e plaats Ans v.d. Lee en Leny v.d. Ven
4e plaats Jos v.d. Lee en Piet v.d. Ven

Na de prijsuitreiking was het tijd om gezellig te buurten onder het genot van een drankje en enkele lekkere versnaperingen. Tegen 0.30 uur sloot de bar, stopte de muziek en werd vanaf 1.00 uur een punt gezet achter een gezellige feestavond.

Meer foto's klik hier

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl