Pubnight

HEESWIJK-DINTHER - Zaterdag 4 mei 2013 vond de 1e editie van Pubnight (toen nog Pubfest) plaats in cafe In D’n ollie aan de Hoofdstraat in Heeswijk-Dinther. De insteek van organiserende band Hou’t Simpel was een sfeervolle interactieve avond te organiseren met veel live muziek, verschillende soorten bier en publiek wat uitgenodigd werd om middels volop aanwezige muziekinstrumenten (o.a. kazoo’s, tamboerijnen en wasbordjes) mee te doen aan een grote muzikale sessie.

Deze formule bleek een schot in de roos en de 3e zaterdag van januari werd een vaste Pubnight avond, omdat we de leegte wilden vullen tussen Kerst /oud en nieuw en de carnaval. Tevens werden er Pubnight outdoor edities gehouden op de kermis/braderie in de Hoofdstraat voor het cafe. Ondanks dat deze outdoor edities succesvol waren, bleek o.a. het weer een te onzekere factor.

De laatste kermiseditie van Pubnight in 2019 werd dan ook op kermisvrijdag in de avond in de zaal gehouden.

Inmiddels staat de teller van Pubnight alweer op 10 en staat de formule nog steil overeind en zal deze editie op 18 januari 2020 vanaf 21.00 uur niet afwijken van waar we jaren geleden mee begonnen onder het motto: Muziek speule is speule met muziek.

Graag tot zaterdag 18 januari vanaf 21.00 uur in cafe In D’n ollie, Heeswijk-Dinther. Gratis entree. Kom op tijd want vol is vol!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl