Save the date Heerlijk Heesch 2020

HEESCH - Op 6 en 7 juni zal De Misse weer het toneel zijn van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de er voor gezorgd dat we dit jaar voor de vijfde keer het evenement weer kunnen organiseren. Dit wordt een lustrum jaar en de organisatie zal ook dit jaar weer alles in het werk zetten om er begin juni een verrukkelijk – GRATIS toegankelijk – feest van te maken. En zoals de deelnemers zullen laten zien: voor elk wat wils.

Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen, kan alleen tijdens het prachtige evenement ‘HEERLIJK HEESCH’.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een evenement waar je U tegen zegt. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten voor jong en oud!

Noteer de datum in uw agenda en save the date op zaterdag 6 en zondag 7 juni Heerlijk Heesch 2020.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl