Aanmelden Vorstenbosch'kwist

VORSTENBOSCH - Op zaterdag 7 maart wordt voor de vijfde keer de dorpsquiz Vorstenbosch ‘kwist georganiseerd. Het belooft volgens de organisatie een spectaculaire lustrumeditie te worden.

Om tegemoet te komen aan de wensen van de deelnemers is de quiz dit jaar met één uur ingekort. Het boek kan nog steeds om 18.00 uur opgehaald worden bij Bar de Ketel, maar de eindtijd is dit jaar al om 23.00 uur. Diverse teams gaven in de evaluatie aan dat ze het leuk vinden om na de quiz nog even met elkaar in huis of in het café na te borrelen. Door eerder te stoppen is nu die ruimte gecreëerd. Het betekent overigens niet dat daarmee de quiz aan spanning, diversiteit of originaliteit heeft ingeboet. Het tegendeel zelfs, de kwistgroep geeft aan dat er juist meer diversiteit in deze vijfde editie zit.

Vanaf 23 januari kunnen teams zich inschrijven via de website www.vorstenboschkwist.nl. Na de inschrijving ontvangt de teamcaptain vervolgens het inschrijfformulier en overige informatie. Na afloop van de dorpsquiz worden twee weken gebruikt om alles weer na te kijken. Op zaterdag 21 maart zal tijdens een feestavond de uitslag bekend worden gemaakt. Die feestavond vindt deze keer plaats in een speciale feesttent die op het terrein achter De Ketel wordt geplaatst.

De organisatie van Vorstenbosch ‘Kwist is in handen van William Verkuijlen, Erik van de Wijst, Henny van Houtum, Tom Hubers, Inge Bonnet, Silvia van de Leest, Kitty Verstegen, Coen Janssen, Pim Rijkers, Max van den Berg en Clemens Geenen.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl