Stichting Ranja gooit haar programma om!

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Dit jaar loopt alles anders, zo ook voor Stichting Ranja. Helaas kunnen dit jaar niet alle geplande activiteiten doorgaan, maar hopelijk kan de KinderVakantieWeek zorgen voor een positieve draai!

Eerder hebben we al besloten om de activiteiten tijdens Koningsdag niet door te laten gaan. We gaan er vanuit dat we volgend jaar samen met het Oranjecomité Heeswijk-Dinther weer een mooie middagactiviteit neer kunnen zetten op het Plein in Hadee.

Helaas hebben we deze week ook besloten om de Roefeldag dit jaar te laten vervallen, vanwege decoronacrisis en de daarmee samenhangende forse overheidsmaatregelen. Wij willen en kunnen in deze bizarre tijd geen enkele ondernemer belasten/verplichten met meer inspanning of vrijwilligheid. Zodra de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus ingetrokken zijn, zullen veel ondernemers de eventuele achterstanden bij moeten werken en daar hebben wij alle begrip voor.

Dit jaar zouden we tijdens Vaderdag een nieuwe activiteit lanceren, vanaf april zouden wij aan iedereen bekendmaken wat we willen gaan organiseren en hoe je mee kunt doen. In 2021 willen we deze plannen zeker uitvoeren, dus hou alvast een plekje in je agenda vrij! Het belooft een geweldige activiteit te worden voor jong en oud!

Het plan is, tot op heden, om de KinderVakantieWeek, die van 17 tot en met 21 augustus plaatsvindt wél door te laten gaan. Hopelijk kunnen we iedereen aan het eind van de zomervakantie weer een leuke week bieden om zo een heftige periode af te sluiten. We hopen er voor iedereen te kunnen zijn. Zoals begrijpelijk is, hakken we hier op dit moment nog geen knoop over door, wellicht dat verdere maatregelen ons wel gaan dwingen om het alsnog af te gelasten. Het inschrijfmoment stellen we dit jaar wel uit. Het plan is om in juni de inschrijving voor de KVW plaats te laten vinden. Wanneer we hier duidelijkheid over hebben, zullen we zo snel mogelijk via de media, onze website, facebook en de basisscholen informatie rondsturen.

Wij wensen iedereen die wordt geconfronteerd met de negatieve en ingrijpende gevolgen van de coronacrisis veel sterkteen vooral heel veel gezondheid toe. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws, of stuur een mailtje wanneer er vragen zijn. Hopelijk tot snel. www.stichting-ranja.nl / info@stichting-ranja.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl