Heeswijkse Balletschool danst buiten

HEESWIJK-DINTHER - Vanaf afgelopen week is de Heeswijkse Balletschool weer van start gegaan en wel buiten! Dat is uitstekend bevallen. 

Omdat er weer buiten mocht worden gesport dacht Willeke van Slooten, dansdocent van de Heeswijkse Balletschool, dat er dan natuurlijk ook buiten gedanst kon worden. Aangezien wij beschikken over een tuin die daar zeer geschikt voor is heeft ze haar leerlingen daar uitgenodigd om eindelijk weer een balletles te komen volgen. Dit bleek een uitstekend idee, want ze hebben zich er weer eens heerlijk uit kunnen leven. Zelfs voor muziek was gezorgd. Uiteraard gaat dit allemaal volgens de 'coronaregels' wat niet zo’n probleem is, want er is genoeg ruimte!

Tijdens die donderdagmiddag genoten de danseressen tussen de bloemen van heerlijke lentegeuren terwijl ze dansten op het gras over de lente. Bovendien was het prachtig weer, dus een groot succes.

Nu maar hopen dat het redelijk weer blijft zodat we kunnen blijven dansen op deze bijzondere manier, totdat we weer terecht kunnen in onze speelzaal op B.S. het Mozaïek.

Als er nog kinderen zijn die dit ook wel willen meemaken dan kan dat. Neem even contact op via van.oorschot@ziggo.nl of 06-33922311.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl