Uurtje Klassiek nu op TV!

HEESWIJK-DINTHER - Het Uurtje Klassiek is op televisie! Omroep Meierij zendt iedere zondag- en iedere zaterdagmiddag om 15.00 uur het ‘Uurtje Klassiek’ uit. Het ene weekend treft je een nieuwe aflevering aan en het andere weekend een herhaling. 

Komend weekend is initiatiefneemster Monique van de Ven (piano) in deze concertserie te bewonderen. Als altijd speelt zij uiterst muzikaal en brengt zij prachtige toegankelijke muziek. Daarnaast verrast zij haar publiek met een enkele theatrale grap en trakteert zij jou op een heus digitaal koor. 

Omdat haar moeder in zorginstelling Laverhof in Heeswijk-Dinther woonde gaf pianiste Monique van de Ven daar ruim drie jaar geleden haar eerste Uurtje Klassiek. Haar moeder overleed helaas een jaar later, maar de concertserie ging verder. En ook met de huidige lock-down gaan de concerten – in een andere vorm – door. 

In de Uurtjes Klassiek voor TV hoort en ziet u als vanouds professionele musici aan het werk. Zij hebben beeld- en geluidopnames van zichzelf gemaakt in hun eigen huiskamer met hun eigen opname-apparaat. Antonie van der Staak van Omroep Meierij voegt daar afbeeldingen en inleidingen aan toe en monteert alles tot een professionele televisie-uitzending. 

Het Uurtje Klassiek met Monique van de Ven en het koor kun je ook op de site van Omroep Meierij bekijken. Het is aflevering 4. Veel plezier!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl