Doe mee met de Online Dorpsbingo

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Doen jullie mee! Zaterdag 23 mei, De knotsgekke Online Dorpsbingo voor Heeswijk-Dinther en Loosbroek! Met de bekende presentatoren Kristel, Brechtje, Anita en de loosbroekse 'Ballenkoning' Bart D'n Hoes beloofd het een knotsgekke show te gaan worden!

Het zijn voor onze leuke dorpen lastige tijden waarin we helaas de gezelligheid buiten de deur erg missen, en daar hebben we wat op bedacht. Met en voor onze dorpen willen we de HDL Online Dorps bingoshow presenteren. De bedoeling is om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken en het gevoel van saamhorigheid voor onze dorpen te promoten met een knotsgekke online bingoavond vol Humor en prijzen.

Het wordt een avondje uit voor het hele dorp! Maar dan thuis op de bank, met een bakske koffie of wat sterkers in de hand fanatiek de bingokaart afstrepen. Zet Zaterdag 23 mei maar vast in je agenda voor een avond vol vertier.

Vanaf 20.00 uur gaan we live streamen vanuit deBAR-studio en is de Online Dorpsbingo van HDL TV-show rechtstreeks thuis op je scherm te aanschouwen!

Behalve de Bingo zijn er over de avond verspreid nog meer spectaculaire prijzen te winnen. Dit gebeurd door spellen die als rode draad tussen de bingo door lopen. Spanning en sensatie op het puntje van je stoel. Vanzelfsprekend hebben we de prijzen ingekocht bij onze lokale ondernemers //BEN LOYAAL KOOP LOKAAL//

De avond bestaat uit drie bingorondes waarvoor de bingokaarten online te koop zijn via de link. www.naastdebar.nl/bingo

1 bingo kaart: €7,50
3 bingo kaarten: €19,50
(excl. €1,- servicekosten per ticket)

De Bingokaarten zijn vanaf nu te bestellen tot 23 mei 12.00 uur.
www.naastdebar.nl/bingo

Heb je Bingo? Stuur dan een foto van je bingokaart en je naam via Whatsapp naar ons belpannel in de studio. Na controle of het een goede bingo is wordt de winnaar teruggebeld en live in de uitzending gehaald.

Online Dorpsbingo HDL 18+

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl