De knotsgekke Online Dorpsbingo voor HDL

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Het zijn voor onze leuke dorpen lastige tijden waarIn we helaas de gezelligheid buiten de deur erg missen dus hebben we de HDL Online Dorps bingoshow bedacht. 
 
Het wordt een avondje uit voor het hele dorp! Maar dan thuis op de bank, met een bakske koffie of wat sterkers in de hand fanatiek de bingokaart afstrepen. Zet Zaterdag 23 mei maar vast in je agenda voor een avond vol vertier.
Onze bekende presentatoren Kristel, Brechtje, Anita en Bart D'n Hoes staan de gehele avond tot uw beschikking als presentatoren van deze knotsgekke show vol humor en vertier
 
Behalve de Bingo zijn er over de avond verspreid nog meer spectaculaire prijzen te winnen. Dit gebeurd door spellen die als rode draad tussen de bingo door lopen. Spanning en sensatie op het puntje van je stoel. Vanzelfsprekend zijn de prijzen ingekocht bij onze lokale ondernemers BEN LOYAAL KOOP LOKAAL
 
Vanaf 20.00 uur gaan we op YouTube live streamen vanuit deBAR-studio en is de Online Dorpsbingo van HDL TV-show rechtstreeks thuis op je scherm te aanschouwen!
 
De avond bestaat uit 3 bingorondes waarvoor de bingokaarten online te koop zijn via de link. www.naastdebar.nl/bingo
 
1 bingo kaart: €7,50
3 bingo kaarten: €19,50
 
Heb je Bingo?? Stuur dan een foto van je bingokaart en je naam via Whatsapp naar ons belpannel in de studio, de winnaar teruggebeld en live in de uitzending gehaald. 
 
HDL online dorpsbingo
Zaterdag 23 mei
20.00 uur
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl