Goede Doelen Week Vorstenbosch

VORSTENBOSCH - De collectematerialen liggen weer klaar om te worden verspreid, mede dankzij onze sponsor Complement reclame uit Vorstenbosch. Daarmee is de vijfde Goede Doelen Week in Vorstenbosch klaar voor de start!

In 2015 werd, op initiatief van de coördinatoren van de op dat moment collecterende doelen, een start gemaakt met de Goede Doelen Week in Vorstenbosch. Gezamenlijk eenmalig collecteren bleek een goede zet te zijn. De opzet van de Goede Doelen Week werd positief ontvangen, zowel door de inwoners van Vorstenbosch als door de collectanten.

Wat goed gaat, daar ga je mee door!

Dit jaar mogen we een nieuw doel verwelkomen: Nationaal Fonds Kinderhulp. Daardoor komen we op een totaal van acht goede doelen, te weten: Nederlandse Brandwonden stichting - Epilepsiefonds - Hartstichting - KWF Kankerbestrijding - Longfonds - Nierstichting - Reumafonds en Nationaal Fonds Kinderhulp. Al deze doelen zijn CBF erkend en hun coördinatoren nemen deel aan de organisatie van de Goede Doelen Week.

Wij gaan weer voor een succesvolle collecte van 17 t/m 24 mei en willen de collectanten alvast bedanken voor hun inzet en de inwoners van Vorstenbosch voor hun donatie.

Goede Doelen Week: Een extra steuntje in de rug voor het goede doel van jouw keuze!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl